Skip to content

Bloemen bezorgen in Tilburg?

Voordelig bloemen bestellen en versturen bij de Nummer #1 Bloemist van Tilburg

Een boeket online bestellen en laten bezorgen in Tilburg doet u via www.tboeketje.nl. Met ons uitgebreid aanbod van bloemen en planten zijn wij al jaren een begrip in Tilburg en
omstreken. Via onze webshop kunt u gemakkelijk boeketten en bloemen laten versturen, u kunt een kaartje toevoegen met uw eigen persoonlijke tekst.
Door onze bloemenbinders met jarenlange ervaring wordt elk boeket bloemen met veel passie en aandacht gemaakt.

Dankzij onze eigen interne bezorgdienst word elk boeket met goede verzorging bezorgd. Zo kunnen wij ook de plaatsen rondom Tilburg bereiken, wij bezorgen in: Tilburg, Reeshof, Oisterwijk, Berkel-Enschot, Waalwijk, Kaatsheuvel, Dongen, Hilvarenbeek, Loon op Zand, Moergestel, Riel, Goirle, Udenhout en De Moer.

Omdat wij direct inkopen op de bloemenveiling, kunnen wij de prijzen zo laag mogelijk houden. Zo is er dus altijd wel een passend boeket aansluitend aan uw budget.

Vandaag besteld, is morgen in huis!

Diverse bloemen en boeketten bestellen

Of u nu een boeket wilde bloemen (veldboeket) wilt bestellen of juist een klassiek/modern boeket, wij hebben het allemaal. Door onze inkopers worden altijd de mooiste bloemen van het seizoen gekozen.

Een fleurig zomerboeket? Bestel dan het boeket ‘’Stokhasselt’’ met prachtige zonnebloemen en andere gele bloemen. In de lente hebben wij schitterende voorjaarsbloemen, heerlijk geurend en een feestje voor het oog. Benieuwd? Bestel dan het lenteboeket ‘’Groeseind’’. 

Gaat u een boeket bestellen in het najaar, hebben wij voor u ook prachtige herfstboeketten, bekijk het boeket ‘’Korvel’’ om een impressie te krijgen.

In de decembermaand kunt u bij ons ook terecht voor de welbekende kerstboeketten.Een mooi bont boeket? Mis dan het boeket ‘’Broekhoven’’ zeker niet! Met de prachtige blauwe en
paarse bloemen is dit boeket verrassend veelzijdig.

Ga je iemand wat liefde sturen? Verstuur dan het boeket rode rozen. De heerlijk geurende red Naomi roos zal iedereen blij maken.

WIJ VERWACHTEN IN 2023 OOK ZIJDE BLOEMEN, EN GEDROOGDE BLOEMEN AAN TE BIEDEN IN ONZE WEBSHOP. HOUD ONZE WEBSITE DUS IN DE GATEN!

Rouwbloemen

Bent u op zoek naar rouwbloemen, dan bent u bij ons op het juiste adres. U kunt bij ons terecht voor biedermeiers, rouwboeketten, rouwkransen en kistbedekkingen. Maar ook gestoken bloemwerk in oasis, zoals een hart, ster, vlinder, kruis en nog veel meer.

Wij werken met een geavanceerde rouwlinten printer, zodat uw laatste persoonlijke boodschap in hoge kwaliteit afgedrukt word op een zijden lint. U kunt bij ons kiezen uit een groen of wit lint. Ook hebben wij verschillende soorten condoleance kaarten waar u uit kan kiezen.

Locaties waar wij regelmatig ons rouwwerk bezorgen zijn: Dela Uitvaartcentrum Tilburg, Crematorium Tilburg, Monuta Uitvaartcentrum Tilburg en Het Afscheidshuis. Wij bezorgen ook aan huis, in ons bezorggebied.

Cadeau’s, ballonnen, planten, en nog veel meer!

Om uw boeket nog feestelijker te maken kunt u bij ons kiezen om iets toe te voegen aan uw boeket. Zo kunt u een leuke vrolijke heliumballon toevoegen, denk hier aan ballonnen voor een verjaardag, beterschap, geboorte of een liefdes ballon. Ook hebben wij de mogelijkheid om een fles wijn of prosecco bij uw boeket toe te voegen. Een boeket in vaas kan natuurlijk bij ons ook!

’t Boeketje is een Fleurop-partner, zo verkopen wij in onze winkels ook de bekende Fleurop cadeaubonnen. Deze kunt u bij elke Fleurop bloemist inwisselen.