Skip to content

Rouw&Trouw

Rouw&Trouw

Speciaalzaak gelegen op loop afstand van ons Boeketje filiaal op de Westermarkt. In alle rust, kunt u hier uw rouwbloemen uitzoeken, u heeft een keuze uit diverse stijlen zoals bv het biedermeier or druppelmodel.

Hele of halve kistbedekking met bloemen naar keuze, altijd geven wij het juiste advies en zijn er tal van voorbeelden te zien. We hebben ook verschillende oasemodellen in huis zoals bv diverse hart vormen of vlinder, welke opgemaakt worden met de bloemen naar wens.

Wij werken met een geavanceerde rouwlinten printer, zodat uw laatste persoonlijke boodschap top afgedrukt word op een zijden lint. Uw heeft keuze uit verschillende kleuren lint.

Ons unieke concept heeft een bijzondere collectie urnen, as sieraden en Glas Geschenken in huis. Voor aanstaande bruidsparen is er een apart gedeelte ingericht met prachtige bruidswerkboeken, diverse trouw accessoires en zijden bloemstukken. Ook kunnen we naar wens een zijden stuk samen stellen, er is volop keus en kleur.

Voor de bruidsparen die heel speciaal trouwvervoer willen op hun mooiste dag, wij werken samen met www.trouwbuske.nl. U kunt bij Rouw&Trouw terecht met en zonder afspraak, de koffie en thee staat altijd klaar.

Bestellen in onze webshop is mogelijk voor de volgende plaatsen:

Tilburg

Berkel-Enschot

Oisterwijk

Udenhout

Goirle

Kaatsheuvel

Loon op Zand

Waalwijk

De Moer

Dongen

Moergestel

Hilvarenbeek

Dongen

Riel