Skip to content

Over ons

`t Boeketje

Al vele jaren een begrip in Tilburg en omstreken. 30 jaar geleden te vinden op een groot aantal weekmarkten in Brabant. Uiteindelijk de overstap naar 3 volwaardige bloemenwinkels, om onze klanten nog beter van dienst te kunnen zijn.

Ons klantvriendelijk en kundig team van medewerkers staat graag voor u klaar en hebben allemaal een passie voor het mooie vak. Al onze filialen bevinden zich op grote A1- locaties met ruime parkeergelegenheid.

Sinds 5 jaar is er nog een speciaalzaak toegevoegd, Rouw&Trouw, ontstaan om onze klanten te kunnen helpen in een rustige ambiance tijdens een verdrietige of juist mooie periode in hun leven.

Twee à drie maal per week kopen we onze bloemen en planten in bij de grote bloemenveiling Flora Holland in Naaldwijk. Hierdoor zijn onze diverse (seizoens) producten niet alleen super vers maar ook voorzien van een mooie prijs. We blijven ook steeds vernieuwend werken, of het nu gaat om een trendy pluk of veldboeket, een klassiek bloemstuk, moderne vaas of pot, ons assortiment is altijd van nu.

Ook de zakelijke markt kan terecht bij `t Boeketje, voor een wekelijks balie boeket of juist een vrolijk boeket voor een zieke medewerker, wij denken altijd mee. Ook voor diverse seizoen versieringen en grote planten arrangementen bent u bij ons aan het juiste adres!

Voor ons eigen bezorggebied kunnen wij werken vanuit onze eigen `t Boeketje Webshop, met prachtige boeketten, toegevoegd met o.a. glaswerk en exclusieve Orchideeën plantenbakken. Voor de bestellingen die verder weg moeten werken we al vele jaren in volle tevredenheid met Fleurop Interflora, die in dit jaar geheel vernieuwend en vooral duurzaam is gaan werken. Dit duurzame beleid wordt ook in onze winkels doorgevoerd, zo wordt het folie en groen afval gescheiden en werken we met biologisch afbreekbare schoonmaakmiddelen. Op deze manier voegen we veel toe aan een beter en schoner milieu.