Skip to content

Zakelijk

Zakelijke markt

Veel bedrijven hebben reeds de weg naar `t Boeketje gevonden. Wij denken altijd op alle fronten mee en een zakelijke bestelling groot of klein is bij ons in goede handen! U kunt bij ons terecht voor een wekelijks boeket voor op de balie, voor een zieke of jarige medewerker, of juist die trotse jubilaris.

Door een prachtig vers boeket, op de juiste tijd geleverd, krijgt uw medewerker altijd een warm gevoel! De afgelopen jaren hebben wij met gepaste trots ook meerdere grotere projecten mogen uitvoeren. Van prachtige bloemwerken op locatie, december versieringen tot de realisatie van grote planten arrangementen, wij adviseren graag of verzorgen een offerte. U kunt contact opnemen via info@tboeketje.nl of even binnen lopen bij een van onze filialen.

Fleurop Interflora

Onze verzendorganisatie waar wij al vele jaren bij aangesloten zijn en die in geheel Nederland en wereldwijd bloemen verzorgen, in ruim 140 landen! Ieder Fleurop boeket wordt met zorg en liefde geschikt door de lokale beste vakbloemist. U kunt bij al onze filialen een Fleurop bestelling plaatsen of heel gemakkelijk online via onze site. Als Fleuropbloemist zijn wij actief met verduurzaming, dat is erg belangrijk voor de sector!